Alltså helt seriös, läste nyss att en politiker i jämställdhetens namn vill ha bort dam & herr toaletter, man ska inte behöva definiera sitt kön vid toalettbesök!!!
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2080715/kravet-spola-skilda-dass

 

Känns som att Pride festivalen har gått ifrån att handla om jämställdhet oavsett sexuell läggning till att bara handla om sjuka och förvridna intressen samt komma med krav så orimliga att det är patetiskt.

 

Att någon väljer att genomgå en operation för att med hjälp av plastikkirurgi byta kön så är det väl helt ok men man kan väl för fan inte anpassa hela samhället efter det. Och hur jobbigt kan det vara för dessa personer att behöva gå på en vanlig toa?
Finns det inte liiiiite viktigare saker att rikta in sig på, tex att få samhället att inse att detta är helt normala människor med samma rättigheter och skyldigheter som oss andra. Att öka möjligheterna att få genomgå en sån operation m.m.

 

Men genom dylika dumma påhitt och utspel så ökar det ju bara irritationen hos oss andra och synen på homo och transsexuella som udda varelser med sjuka mörka behov.

 

Jag vägrar att tro att homosexuella är särskilt annorlunda mot oss andra, jag tror att de precis som vi vill ha gemenskap, trygghet och vardag. Men om man ser till Pride så får man intrycket att det inte handlar om annat än att knulla runt så mycket det bara går, exploatera sin sexualitet ändå till det sjukas och äckligas gräns osv.

Tycker Pride är helt ute och cyklar och ger helt fel budskap.

 

Det handlar inte om ifall man har bröst, eller inte, ifall man med operation vill förändra sitt kön eller inte det handlar om att alla människor ska ha rätten att själva välja hur vi vill leva vårt liv. Inte lobba för könsneutrala toaletter…


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt