Sicket skitsnack, fetma lär ju vara värre


skrivet den 28 jul av Liv, klockan:15:04

Vilka överdrifter hälsobiten kan gå till idag alltså.
Stora ”skrämmselartiklar” om allt ifrån hur farligt plastikkirurgi till att äta ketchup kan vara.
Vanligt sunt förnuft borde väl ge en hel del, undrar om det verkligen finns folk som går på alla hysteriska artiklar (som förmodligen skrivs pga nyhetstorka).

Har ju skrivit om det innan men som tex nu när jag är gravid, det är så många som reagerar jättestarkt på att jag har silikonbröst, herregud det är väl för fan MINA bröst.
Och förmodligen kommer jag kunna amma hur bra som helst trots mina silikonbröst. Och skulle jag nu inte kunna det så är det väl knappast värre än tex alla aneroxiapinnar vars mjölk sinar eftersom de inte äter.

Eller alla som lider av fetma, hur bra och näringsriktigt kan det vara för ett foster. Fast det är klart läser man artiklar som denna
http://www.expressen.se/halsa/1.2078603/social-isolering-en-halsofara

Så skulle man tydligen kunna äta vilket skräp som helst, röka 15 cigg om dan, bara man har kompisar.
Det är förresten en annan sak som en del blir helt förfärade av, jag röker trots att jag är gravid. Det blir kanske runt 5 cigg i veckan. Jisses vilka blickar jag fått för det, självfallet vet jag att det inte är bra att röka men sannolikheten att barnet skulle må dåligt av den lilla mängd är rätt så obefintligt (har jag tom kollat upp). Och utöver det så äter jag bara bra mat nu när jag är gravid samt ser till att allt annat är så sunt som möjligt.

 

Undrar vilket som är värst, 5 cigg i veckan och silikonbröst eller en mamma med fetma.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt