Ultraljud & amma med silikonbröst


skrivet den 19 jul av Liv, klockan:11:49
 

Har vart på ultraljud av magen nu :)
Allt var bra, fullt ös där inne. Så synd att man inte fattar så mycket av vad ett ultraljud egentligen visar, ser mest ut som en massa skuggor för mig.

 

Pratade lite med barnmorskan om att amma med silikonbröst också men fick inget bra gensvar. Hon gjorde inget annat än ”nedvärderade” mig för att jag har silikonbröst och talade en massa om dagens utseendefixering etc.
Hon hade lite attityden ”dum blondin” mot mig och det tycker jag var väldigt tråkigt för vad hon än tror om mig så var beslutet om att genomgå kosmetisk kirurgi helt och hållet mitt eget och dessutom är jag hyfsat högutbildad och med ett bra jobb.
 Och jag tycker faktiskt om mina bröst men självfallet så får jag ju överväga att göra en bröstförminskning om det inte fungerar med amningen.
Vet bara inte om det går nu.

 

Får hitta en ny barnmorska som jag har förtroende för och se till att få info om det här och vad det finns för valmöjligheter.

Men till något helt annat, när vi väntade på vår tur så kom helt plötsligt en gammal jobbarkompis till mig som var i 7,e månaden.
Det jag reagerade på är att hon är 43 år gammal och detta är första barnet, min förvåning märktes nog för hon tog upp det själv. Tidigare har hon inte velat ha barn men ångrade sig för ett par år sedan och beslöt att se om hon kunde bli gravid. Det blev hon och nu är det snart dags. Är lite tveksam till vad jag egentligen tycker om detta men det kanske är fördomar från min sida.

 

Läste iaf en intressant artikel om 40+ mammor http://www.aftonbladet.se/wendela/article7485307.ab

  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt